Csoportok

Házicsoportok

Egy-egy istentiszteletet követően rengeteg kérdés maradhat benned. Mit is mondott pontosan a lelkész? Biztos jól gondolkodom egy bibliai szakasszal kapcsolatban? Egyáltalán kik is ültek mellettem? Azért, hogy a gyülekezeti tagságod igazán személyes lehessen, és hogy minden kérdésedre választ kaphass, meghívunk téged egy házicsoportba! E csoportok a legkülönbözőbb helyeken, otthonokban, kollégiumokban, parkokban, vagy akár egy kiskocsmában is találkozhatnak, hogy ott azután Istenről és hitük tapasztalatairól beszélgessenek. Más alkalommal elmehetnek együtt sportolni, színházba, vagy épp kirándulni, hogy ilyen módon a hétköznapjaikat is együtt éljék meg. Akár egy család. Isten hozott itthon!

Jelenleg két házicsoportunk működik, a Gyertyaláng és az Iránytű. A csoportokról és találkozási időpontjaikról az istentiszteletek alkalmával tudhatsz meg többet!

Dicsőítő csoport

A Egyetemi Gyülekezetben nagyon fontos szerepet kap a zene. Zongora, gitár, cselló, fuvola és más hangszerek kísérik a lendületes, vidám, vagy épp Isten melletti elcsendesedésre hívó, mély tartalmú énekeinket. Az istentiszteleten mindazok szolgálhatnak, akik játszanak valamiylen hangszeren, vagy elég bátrak ahhoz, hogy kiálljanak énekelni, ezzel vezetve a közösség dicsőítését. A Dicsőítők hetente egyszer, általában az istentisztelet előtti este találkoznak a próbán, hogy a vidám hangulatú estén végigénekeljék a másnapi énekeket.
A Dicsőítő Csoport téged is vár hangszereddel, vagy épp énekhangoddal együtt. Ne rejtsd el ezt a képességedet, mert rengeteget szolgálhatsz a többieknek azzal, hogy ilyen módon segíted őket Istenhez közel kerülni!

Info: Damásdi Eszter -